イベント 復活徹夜祭

復活徹夜祭

皆さま
新年度を迎え、お忙しい毎日をお過ごしのことと存じます。
今年も新たないのちの息吹きが、全てのものを活気づける季節となりました。
私たちのキャンパスでも、すべての人の希望と光であるキリストの復活をお祝いします。
復活祭はキリスト教にとって最も重要な日で、わたしたちの希望、いのち、喜びを分かち合う日です。
この特別な日をともにお祝いいたしたく、ミサのご案内を申し上げます。
多くの方のお越しを心よりお待ちしております。

復活徹夜祭

日時 2019年4月20日(土) 19:00 (18:30開場)
会場 上智大学6号館101室 (ソフィアタワー)
※当日は正門からお入りください。
主司式  川村 信三 神父

パーティ

ミサの後、ささやかなお茶の準備をしております。
皆様のお越しを心からお待ちしております。

時間 ミサ終了後
会場 2号館5階学生食堂

2019年4月
カトリックセンター長
ホアン・アイダル神父

Easter Vigil Holy Mass (in Japanese)

All the students and the faculty members are cordially invited to the Easter Vigil Celebration with Eucharist on Holy Saturday.
Let us celebrate together the Hope and the Light brought by the Resurrection of Jesus Christ. Everyone is welcome! Bring your friends along!

Easter Vigil Holy Mass(in Japanese)

Date: Saturday, 20th April, 2019
Main Celebrant: Fr. Shinzo Kawamura S.J.
Time: 19:00 (18:30 open)
Place: Sophia University, Building No.6 Rm101 (Sophia Tower)
Please enter from the main gate.

Party

There will be a small party after Mass. All are welcome!
@Student Dining Hall (Building No.2,5F.)

April 2019
Director of Catholic Center
Fr. Juan Haidar S.J.